Restelin Rantasipiin rakennetaan laajennusosa Vantaalla

Restel Oy:n Rantasipi Congress & Business Centeriin rakennetaan mittava laajennusosa Vantaan Aviapoliksen alueella Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Restel toteuttaa hankkeen yhdessä kiinteistönomistaja Dividum Oy:n kanssa. Rakennustyöt alkavat ensi kesänä, ja hankkeen on suunniteltu valmistuvan vuonna 2010. 

Restel Oy:n Rantasipi Congress & Business Centeriin rakennetaan mittava laajennusosa Vantaan Aviapoliksen alueella Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Restel toteuttaa hankkeen yhdessä kiinteistönomistaja Dividum Oy:n kanssa. Rakennustyöt alkavat ensi kesänä, ja hankkeen on suunniteltu valmistuvan vuonna 2010. 

Uudessa kokous- ja konferenssikeskuksessa on kokouspaikkoja yhteensä noin 1 300 henkilölle sekä monipuoliset ravintolapalvelut. Uudistuksen myötä kokouskeskukseen saadaan myös jopa 700 hengen kokouksiin ja tapahtumiin sopiva monikäyttösali. Uutta on myös omassa siivessä sijaitseva Executive -osasto, joka omaa huipputeknologialla varustetut neuvottelu- ja aulatilat.

Laajennusosa rakennetaan siten, että sen alaosa voidaan hyödyntää katettuna pysäköintitilana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Restelin Rantasipiin rakennetaan laajennusosa Vantaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat