Kokeile kuukausi maksutta

Snellmanin Kokkikartano kaavailee laajennusrakentamista Keravalla

Snellmanin Kokkikartano Oy kaavailee Jäspilän yritysalueella Keravalla sijaitsevaan toimipisteeseensä noin 2 000 neliömetrin laajennusta. Toiminnan on tarkoitus laajentua kahdessa vaiheessa vuosina 2009 ja 2012. Laajennus tulisi yhtiön tuotannon ja logistiikan tarpeisiin. Snellmanin Kokkikartano on ostanut Keravan kaupungilta laajennusta varten noin hehtaarin tontin 330 000 eurolla.

Snellmanin Kokkikartano Oy kaavailee Jäspilän yritysalueella Keravalla sijaitsevaan toimipisteeseensä noin 2 000 neliömetrin laajennusta. Toiminnan on tarkoitus laajentua kahdessa vaiheessa vuosina 2009 ja 2012. Laajennus tulisi yhtiön tuotannon ja logistiikan tarpeisiin. Snellmanin Kokkikartano on ostanut Keravan kaupungilta laajennusta varten noin hehtaarin tontin 330 000 eurolla.

Snellmanin Kokkikartanon nykyinen toimipiste on rakennettu Jäspilään vuonna 2005. Jäspilän yritysalue sijaitsee Keravalla pääjunaradan ja Lahden moottoritien välissä.

”Meille on tärkeää liikenneyhteyksien ja pääkaupunkiseudun läheisyyden vuoksi, että voimme laajentaa toimintaamme juuri Keravalla. Strateginen päätös sijoittua Keravalle on osoittautunut oikeaksi. Kerava on logistiselta sijainniltaan ja elintarviketeollisuuden tarpeiden kannalta erinomainen”, Snellmanin Kokkikartanon toimitusjohtaja Jarmo Aavikko toteaa. 

Snellmanin Kokkikartanon palveluksessa Keravalla on tällä hetkellä yli 30 työntekijää. Yrityksen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Yhtiö ennustaa kasvavansa voimakkaasti tulevina vuosina. Kokkikartano on osa Snellman-konsernia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Snellmanin Kokkikartano kaavailee laajennusrakentamista Keravalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat