Kokeile kuukausi maksutta

SRV:n Etralle rakentama kiinteistö harjakorkeudessa Porvoossa

Etola-yhtiöihin kuuluvan Etra Oy:n rakennuttaman ja SRV:n rakentaman kiinteistön harjannostajaisia vietettiin torstaina Porvoon Kuninkaanportissa. Liikerakennus sijaitsee näkyvällä paikalla moottoritien vieressä. Rakennuksen bruttoala on noin 4 700 neliömetriä. Rakennustyöt alkoivat kesäkuussa 2007 ja hanke valmistuu helmikuun 2008 lopussa.

Etola-yhtiöihin kuuluvan Etra Oy:n rakennuttaman ja SRV:n rakentaman kiinteistön harjannostajaisia vietettiin torstaina Porvoon Kuninkaanportissa. Liikerakennus sijaitsee näkyvällä paikalla moottoritien vieressä. Rakennuksen bruttoala on noin 4 700 neliömetriä. Rakennustyöt alkoivat kesäkuussa 2007 ja hanke valmistuu helmikuun 2008 lopussa.

Uuteen kiinteistöön sijoittuvat Etra Megacenter ja siihen kevään 2008 aikana sulautuva Flexo-Tekniikka. Etra Megacenterin ja Flexo-Tekniikan tilat koostuvat myymälä-, varasto-, työstö- ja toimistotiloista ja niiden yhteispinta-ala on noin 2 000 neliötä. Etra Megacenterin toiminta uusissa tiloissa käynnistyy huhtikuussa.

Rakennuksen muut tilat ovat ulosvuokrattavia myymälätiloja, joiden pinta-alat vaihtelevat 700-900 neliön välillä, mutta niiden kokoa voidaan tarvittaessa muuttaa tulevan käyttäjän tarpeen mukaiseksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n Etralle rakentama kiinteistö harjakorkeudessa Porvoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat