YIT laajentaa Saarioisten teurastamoa Jyväskylässä

Saarioisten Lihanjalostus Oy:n teurastamoa Jyväskylässä laajennetaan ja saneerataan vuosien 2008 ja 2009 aikana. Laajennusta koskeva urakkasopimus allekirjoitettiin keskiviikkona Jyväskylässä. Hankkeen pääurakoitsijana toimii YIT, putkiurakoinnista vastaa Tekmanni Oy ja ilmanvaihto- ja sähköurakoinnista KS Kitek Oy. Koko laajennus- ja saneeraushankkeen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. Täysin uutta tilaa Saarioisten Lihanjalostus saa noin 3 400 neliötä.

Saarioisten Lihanjalostus Oy:n teurastamoa Jyväskylässä laajennetaan ja saneerataan vuosien 2008 ja 2009 aikana. Laajennusta koskeva urakkasopimus allekirjoitettiin keskiviikkona Jyväskylässä. Hankkeen pääurakoitsijana toimii YIT, putkiurakoinnista vastaa Tekmanni Oy ja ilmanvaihto- ja sähköurakoinnista KS Kitek Oy. Koko laajennus- ja saneeraushankkeen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. Täysin uutta tilaa Saarioisten Lihanjalostus saa noin 3 400 neliötä.

Saneerauksen yhteydessä uudistetaan muun muassa navettatiloja ja teurastuslinjoja. Myös jäähdytys ja jätteenkäsittely uusitaan tässä yhteydessä.

Saarioisten Lihanjalostus hankkii liharaaka-ainetta konsernin yhtiöiden tarpeisiin sekä toimittaa palalihoja, lihapuolivalmisteita ja kuluttajapakattuja lihoja vähittäiskaupalle ja HoReCa-asiakkaille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT laajentaa Saarioisten teurastamoa Jyväskylässä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat