Kokeile kuukausi maksutta

Inexin 100 000 neliön logistiikkakeskuksen sijaintipaikaksi Sipoo

SOK on tehnyt esisopimuksen Sipoon kunnanhallituksen kanssa tontin ostamisesta Bastukärristä. SOK kaavailee tontille uuden käyttötavaroiden logistiikkakeskuksen rakentamista tytäryhtiölleen Inex Partners Oy:lle. Lopullisen rakentamista koskevan investointipäätöksen SOK tekee syksyllä. Kokonaispinta-alaltaan yli 100 000 neliömetrin logistiikkakeskus aloittaisi toimintansa tavoiteaikataulun mukaan 2012.

SOK on tehnyt esisopimuksen Sipoon kunnanhallituksen kanssa tontin ostamisesta Bastukärristä. SOK kaavailee tontille uuden käyttötavaroiden logistiikkakeskuksen rakentamista tytäryhtiölleen Inex Partners Oy:lle. Lopullisen rakentamista koskevan investointipäätöksen SOK tekee syksyllä. Kokonaispinta-alaltaan yli 100 000 neliömetrin logistiikkakeskus aloittaisi toimintansa tavoiteaikataulun mukaan 2012.

Tontti sijaitsee Sipoossa niin sanotun öljytien varrella noin kahden kilometrin päässä Lahden moottoritiestä Keravan liittymän kohdalta itään Bastukärrin tulevalla logistiikka-alueella.

”Optimaalinen sijainti pääkaupunkiseudulla mahdollistaa tehokkaan henkilö- ja tavaraliikenteen. Vaihtoehtoja oli valintaprosessin alussa useita kymmeniä, mutta Sipoo vastasi parhaiten pitkän vaatimuslistamme ehtoja”, SOK:n kiinteistöjohtaja Janne Rytkönen kertoo.

Sipoon kunta tutkii mahdollisuuksia alueen joukkoliikennejärjestelyjen ja asumistarjonnan kehittämiseksi.

Uuden keskuksen rakentamiseen päädyttiin, koska Inexin nykyiset tilat Vantaan Hakkilassa eivät vastaa tulevaisuuden toiminnallisia vaatimuksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Inexin 100 000 neliön logistiikkakeskuksen sijaintipaikaksi Sipoo”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat