Kokeile kuukausi maksutta

Kontelle isot rakennusurakat Suomesta ja Ruotsista

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Oy Konte Ab on sopinut kahdesta merkittävästä rakennusurakasta. Konte ja kiinteistökehitysyhtiö Sjaelso Finland Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen noin 9 000 neliömetrin liikerakennuksen rakentamisesta Vaasan Kivihakaan. Konten ruotsalainen tytäryhtiö Rekab Entreprenad Ab on puolestaan tehnyt kumppanuussopimuksen Äventyrsbadet i Sundsvall -kylpylän rakentamisesta Sundsvalliin. Rekabin historian suurimman rakennushankkeen arvo on noin 13,5 miljoonaa euroa.

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Oy Konte Ab on sopinut kahdesta merkittävästä rakennusurakasta. Konte ja kiinteistökehitysyhtiö Sjaelso Finland Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen noin 9 000 neliömetrin liikerakennuksen rakentamisesta Vaasan Kivihakaan. Konten ruotsalainen tytäryhtiö Rekab Entreprenad Ab on puolestaan tehnyt kumppanuussopimuksen Äventyrsbadet i Sundsvall -kylpylän rakentamisesta Sundsvalliin. Rekabin historian suurimman rakennushankkeen arvo on noin 13,5 miljoonaa euroa.

image

Vaasaan nouseva liikerakennus toteutetaan projektinjohtomallilla. Yhteen kerrokseen sijoittuvan galleria-konseptin mukaisen liikehuoneiston rakennustyöt on jo aloitettu, ja kohteen on määrä valmistua hyvissä ajoissa tämän vuoden joulumyyntiin. Konten teknisen johtajan Tom Ekmanin mukaan liikerakentamisen näkymät ovat suotuisat Konten toiminta-alueella.

Ruotsin Sundsvallin kylpylähankkeen tilaajana on kaupungin yhtiö Sundsvalls Arena. Kylpylän rakennustyöt aloitetaan elokuussa 2008, ja rakennus valmistuu keväällä 2010.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kontelle isot rakennusurakat Suomesta ja Ruotsista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat