Kokeile kuukausi maksutta

Valion tehdaslaajennus harjakorkeudessa Seinäjoella

YIT Rakennus Oy:n urakoima Valion Seinäjoen tehdaslaajennus on noussut harjakorkeuteensa. Noin 40 miljoonan euron investointi on Valion suurin meneillään oleva investointi. Tehtaan laajennusosaan tulee 7 860 neliömetriä, kun nykyisen tehtaan pinta-ala on 7 321 neliötä. Laajennusosa otetaan käyttöön vuosien 2008-2009 vaihteessa.

YIT Rakennus Oy:n urakoima Valion Seinäjoen tehdaslaajennus on noussut harjakorkeuteensa. Noin 40 miljoonan euron investointi on Valion suurin meneillään oleva investointi. Tehtaan laajennusosaan tulee 7 860 neliömetriä, kun nykyisen tehtaan pinta-ala on 7 321 neliötä. Laajennusosa otetaan käyttöön vuosien 2008-2009 vaihteessa.

image
Rakennustyöt ovat edenneet aikataulun mukaan. Laajennusosan rakentaminen alkoi 2007 ja ensimmäisten tuotantolinjojen asennukset alkavat kesäkuun lopussa 2008. Kaikki linjat on siirretty uusiin tiloihin 2010 helmikuuhun mennessä, minkä jälkeen saneerataan vanha tehdastila.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Valion tehdaslaajennus harjakorkeudessa Seinäjoella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat