Pöyry sai 1,3 miljoonan euron rautatiesuunnittelusopimuksen Bulgariasta

Pöyry on solminut Bulgarian liikenneministeriön kanssa sopimuksen Sofian ja Plovdivin välisen rautatien kunnostamisen suunnittelusta. Pöyryn palvelut käsittävät alustavan investointiselvityksen, esiselvityksen ja alustavan teknisen suunnittelun. Sopimuksen arvo on noin 1,3 miljoonaa euroa.

Pöyry on solminut Bulgarian liikenneministeriön kanssa sopimuksen Sofian ja Plovdivin välisen rautatien kunnostamisen suunnittelusta. Pöyryn palvelut käsittävät alustavan investointiselvityksen, esiselvityksen ja alustavan teknisen suunnittelun. Sopimuksen arvo on noin 1,3 miljoonaa euroa.

Hanke on osa yleiseurooppalaisia käytäviä IV ja VIII, jotka kattavat Bulgarian pohjoisesta etelään ja kaakkoon (käytävä IV). Tämän projektin puitteissa kunnostetaan Sofian ja Plovdivin välinen 156 kilometrin pituinen rautatieosuus sekä varmistetaan EU:n ohjeiden mukainen tekninen yhteentoimivuus Euroopan laajuisen liikenneverkon kanssa.

Toimeksianto on Pöyryn kolmas liikennejärjestelmähanke Bulgariassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry sai 1,3 miljoonan euron rautatiesuunnittelusopimuksen Bulgariasta”

Jätä kommentti