Rautaruukki toimittaa teräsrakenteita Drammenin sataman laajennukseen Norjaan

Rautaruukki toimittaa teräsrakenteita Oslon lähettyvillä sijaitsevaan Drammenin satamalaajennukseen Norjaan. Ruukki toimittaa Kattegat-laituriin yhteensä 5 700 metriä kalliokärjellisiä teräsputkipaaluja, joilla varmistetaan luotettava perustaminen kallioon. Teräsputkipaalut valmistetaan Ruukin Oulaisten tehtaalla. Toimitukset aloitetaan huhtikuun puolivälissä ja ne saadaan päätökseen kuluvan vuoden heinäkuussa.

Rautaruukki toimittaa teräsrakenteita Oslon lähettyvillä sijaitsevaan Drammenin satamalaajennukseen Norjaan. Ruukki toimittaa Kattegat-laituriin yhteensä 5 700 metriä kalliokärjellisiä teräsputkipaaluja, joilla varmistetaan luotettava perustaminen kallioon. Teräsputkipaalut valmistetaan Ruukin Oulaisten tehtaalla. Toimitukset aloitetaan huhtikuun puolivälissä ja ne saadaan päätökseen kuluvan vuoden heinäkuussa.

Ruukki on osallistunut aiemmin kahden sillan rakentamiseen Drammenissa. Ruukki toimitti teräspaaluja Drammen-sillan rakennukseen vuonna 2003, ja Ruukin teräsrakenteita käytettiin tammikuussa 2008 valmistuneessa Ypsilon kävelysillassa.

Drammenin satamaa kunnostetaan ja laajennetaan kasvaneen liikenteen vuoksi. Viime vuoden aikana liikennöintimäärä Drammenin satamassa kasvoi 35 prosenttia ja satama käsitteli rahtia yhteensä 3,4 miljoonaa tonnia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rautaruukki toimittaa teräsrakenteita Drammenin sataman laajennukseen Norjaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi