Swecolle vuoteen 2012 ulottuva palvelusopimus Kehä I Leppävaara -hankkeessa

Rakennuttamispalveluja tuottava Sweco CMU Oy on tehnyt Tiehallinnon Uudenmaan tiepiirin kanssa vuoteen 2012 ulottuvan asiantuntijapalvelusopimuksen Kehä I Leppävaara -hankkeen rakennustöiden valvonnasta. Lisäksi sopimus sisältää hankkeen ST-urakoiden (suunnittele ja toteuta -urakoiden) tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan sekä tilaajan avustamisen urakkatarjousten käsittelyssä ja sopimusten laadinnassa. Sweco CMU on toiminut hankkeen rakennuttajakonsulttina vuodesta 2006 alkaen.

Rakennuttamispalveluja tuottava Sweco CMU Oy on tehnyt Tiehallinnon Uudenmaan tiepiirin kanssa vuoteen 2012 ulottuvan asiantuntijapalvelusopimuksen Kehä I Leppävaara -hankkeen rakennustöiden valvonnasta. Lisäksi sopimus sisältää hankkeen ST-urakoiden (suunnittele ja toteuta -urakoiden) tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnan sekä tilaajan avustamisen urakkatarjousten käsittelyssä ja sopimusten laadinnassa. Sweco CMU on toiminut hankkeen rakennuttajakonsulttina vuodesta 2006 alkaen.

”Kehä I Leppävaara -hanke on jaettu kahteen urakkaan, joista ensimmäisen, Kehä I Vallikallio -urakan rakennustyöt, ovat alkaneet ja toisen urakan, Kehä I Leppävaaransolmun tarjouspyyntö on laadintavaiheessa. Leppävaaransolmun rakentaminen alkaa kesällä 2009”, kertoo Sweco CMU:n projektipäällikkö Jaakko Naamanka.

Hankkeen ensimmäisen vaiheen urakassa rakennetaan Mestarintunneli Vallikallioon Kehä I:lle ja sen pohjoispuolelle Mestarinsolmun eritasoliittymä sekä Turunväylälle Vermonsolmun eritasoliittymä. Hankkeen ensimmäisen vaiheen urakoinnista vastaa YIT Rakennus Oy.

Vuonna 2009 alkavassa hankkeen toisessa vaiheessa rakennetaan Leppävaaransolmun eritasoliittymä ja Turunväylän lisäkaistat. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2012.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Swecolle vuoteen 2012 ulottuva palvelusopimus Kehä I Leppävaara -hankkeessa”

Vastaa