Kokeile kuukausi maksutta

Morenia osti maarakentaja E. Hyvösen

Metsähallituksen tytäryhtiö Morenia Oy on ostanut sodankyläläisen E. Hyvönen Oy:n Jari ja Paavo Hyvöseltä. Ostetun yhtiön toimialana ovat maarakennus- ja kiviainesurakointi, murskauspalvelut, kunnallistekniset työt, tienhoitourakointi, koneiden vuokraus kuljettajineen sekä erikoiskuljetukset. E. Hyvönen jatkaa toimintaansa Morenia Oy:n tytäryhtiönä toimitusjohtaja Jari Hyvösen vetämänä. E. Hyvönen työllistää 15 henkilöä, jotka kaikki jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Metsähallituksen tytäryhtiö Morenia Oy on ostanut sodankyläläisen E. Hyvönen Oy:n Jari ja Paavo Hyvöseltä. Ostetun yhtiön toimialana ovat maarakennus- ja kiviainesurakointi, murskauspalvelut, kunnallistekniset työt, tienhoitourakointi, koneiden vuokraus kuljettajineen sekä erikoiskuljetukset. E. Hyvönen jatkaa toimintaansa Morenia Oy:n tytäryhtiönä toimitusjohtaja Jari Hyvösen vetämänä. E. Hyvönen työllistää 15 henkilöä, jotka kaikki jatkavat vanhoina työntekijöinä.

”Morenia oli meille hyvä vaihtoehto uudeksi omistajaksi, koska olemme toimineet heidän kumppaninaan jo usean vuoden ajan”, Jari Hyvönen toteaa.

Morenian mukaan yrityskauppa tukee merkittävästi yhtiön kasvustrategiaa. Yrityskaupan myötä Morenia pystyy turvaamaan murskauskapasiteetin saantia varsinkin Pohjois-Suomen alueella.

”Yritysjärjestelyllä pystymme tarjoamaan laajempaa palvelua esimerkiksi Lapin kaivoshankkeille”, sanoo Morenian toimitusjohtaja Pertti Oikarinen.

Morenian toimialana on jalostaa ja myydä maa- ja kallioperän aineksia ja niistä valmistettuja tuotteita. Lisäksi yhtiö harjoittaa maa- ja vesirakennustoimintaa sekä maansiirtotoimintaa ja myy toimialaan liittyviä konsultointi- ja rakennuttajapalveluita. Morenian kotipaikka on Oulu. Yhtiöllä on tytäryhtiö Morenia Baltic OÜ Virossa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Morenia osti maarakentaja E. Hyvösen”

Vastaa