Fin-Seulalle 3,5 miljoonan euron urakka Vantaan kaupungilta

Vantaan kuntatekniikan jaosto on valinnut Fin-Seula Oy:n rakentamaan Pakkalassa sijaitsevan Valimotien Ylästöntien ja Tasetien välisen osuuden, Valimokujan Valimotien ja Kappalaisentien välillä sekä tekemään muutostyöt Nilsaksenpolun, Harkkokujan ja Tasetien liittymissä. Urakan kokonaishinta on hiukan alle 3,5 miljoonaa euroa ilman arvonlisäveroa.

Vantaan kuntatekniikan jaosto on valinnut Fin-Seula Oy:n rakentamaan Pakkalassa sijaitsevan Valimotien Ylästöntien ja Tasetien välisen osuuden, Valimokujan Valimotien ja Kappalaisentien välillä sekä tekemään muutostyöt Nilsaksenpolun, Harkkokujan ja Tasetien liittymissä. Urakan kokonaishinta on hiukan alle 3,5 miljoonaa euroa ilman arvonlisäveroa.

Valimotie levennetään nelikaistaiseksi koko rakennettavalta osuudelta ja kaikki kadut rakennetaan kulutuskerrosta ja istutustöitä vaille valmiiksi. Lisäksi katujen vesihuoltolinjat saneerataan ja Valimotiellä oleva avo-oja putkitetaan.

Vantaan kaupunki sai urakkaa koskevan tarjouksen kaikkiaan viideltä urakoitsijalta, joista Fin-Seulan tarjous oli vertailuhinnaltaan edullisin. Korkein urakkatarjous oli lähes 7 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fin-Seulalle 3,5 miljoonan euron urakka Vantaan kaupungilta”

Jätä kommentti