Pöyry sai 1,7 miljoonan euron toimeksiannot Bulgariasta

Pöyry on sopinut Bulgarian liikenneministeriön kanssa teknisten palveluiden toimittamisesta rautatien modernisoimishankkeeseen. Pöyryn palvelut käsittävät alustavan investointianalyysin, esiselvityksen sekä tekniset suunnitelmat lupamenettelyä varten. Sopimusten arvo on yhteensä 1,7 miljoonaa euroa.

Pöyry on sopinut Bulgarian liikenneministeriön kanssa teknisten palveluiden toimittamisesta rautatien modernisoimishankkeeseen. Pöyryn palvelut käsittävät alustavan investointianalyysin, esiselvityksen sekä tekniset suunnitelmat lupamenettelyä varten. Sopimusten arvo on yhteensä 1,7 miljoonaa euroa.

Hankkeessa kunnostetaan 53,3 kilometrin pituinen rataosuus Sofia-Dragoman sekä 97,4 kilometrin pituinen rataosuus Sofia-Pernik-Radomir.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry sai 1,7 miljoonan euron toimeksiannot Bulgariasta”

Jätä kommentti