Maarakennus Jaara urakoi sillan Oulussa

Oulun kaupungin tekninen keskus on käynnistänyt Kiskopolun ylikäytäväsillan peruskorjauksen ja uudisrakentamisen valmistelevat työt. Silta yhdistää Nokelan ja Limingantullin kevyen liikenteen väylät. Hankkeen pääurakoitsijaksi on valittu Maarakennus Jaara Oy. Urakka valmistuu vuoden 2009 lopussa. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 2,0 miljoonaa euroa. Hankkeeseen liittyy myös Oulun Veden töitä sekä Oulun Energian pieni kaukolämpölinjan muutostyö, joka tehdään kesällä 2009.

Oulun kaupungin tekninen keskus on käynnistänyt Kiskopolun ylikäytäväsillan peruskorjauksen ja uudisrakentamisen valmistelevat työt. Silta yhdistää Nokelan ja Limingantullin kevyen liikenteen väylät. Hankkeen pääurakoitsijaksi on valittu Maarakennus Jaara Oy. Urakka valmistuu vuoden 2009 lopussa. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 2,0 miljoonaa euroa. Hankkeeseen liittyy myös Oulun Veden töitä sekä Oulun Energian pieni kaukolämpölinjan muutostyö, joka tehdään kesällä 2009.

Nykyinen Kiskopolun silta on ollut kuntonsa vuoksi virallisesti suljettuna jo pitkään. Jalankulku- ja pyöräliikenne on kuitenkin jatkunut sekä Nokelan ja Limingantullin välisellä ratapihalla että pääradan ja sillan yli koko ajan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maarakennus Jaara urakoi sillan Oulussa”

Jätä kommentti