Pöyrylle 3 miljoonan euron rakennuttajasopimus Kolumbiasta

Pöyry on solminut rakennuttajapalvelusopimuksen Bogotán kaupunkiliikenneviraston Instituto de Desarollo Urbanon kanssa. Toimeksianto käsittää paikallisen pikalinja-autojärjestelmän rakennustyön aikaisen projektiseurannan, työmaavalvonnan, laadunvalvonnan ja urakkavalvonnan. Palvelut toimitetaan kesäkuun 2008 ja elokuun 2010 välisenä aikana. Sopimuksen arvo on noin 3 miljoonaa euroa.

Pöyry on solminut rakennuttajapalvelusopimuksen Bogotán kaupunkiliikenneviraston Instituto de Desarollo Urbanon kanssa. Toimeksianto käsittää paikallisen pikalinja-autojärjestelmän rakennustyön aikaisen projektiseurannan, työmaavalvonnan, laadunvalvonnan ja urakkavalvonnan. Palvelut toimitetaan kesäkuun 2008 ja elokuun 2010 välisenä aikana. Sopimuksen arvo on noin 3 miljoonaa euroa.

Hanke liittyy Bogotán pikalinja-autojärjestelmän – Carrera 10 TransMilenio – rakentamisesta aiheutuvien teknisten ja hallinnollisten sekä ympäristö- ja yhteiskuntavaikutusten hallintaan. Hanke on osa TransMilenio-järjestelmän kolmatta vaihetta, joka jakautuu viiteen osaprojektiin. Pöyry vastaa toisen osaprojektin valvonnasta.

Pöyry on toiminut valvojana liikennejärjestelmähankkeissa Bogotássa vuodesta 2003.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyrylle 3 miljoonan euron rakennuttajasopimus Kolumbiasta”

Jätä kommentti