Sundström urakoi kiertoliittymän Kokkolaan

Pedersöreläinen Sundström Ab Oy on saanut kiertoliittymän rakentamista koskevan urakan Kokkolassa. Rakennustyöt ovat alkaneet syyskuun alussa ja urakan on tarkoitus valmistua vuoden kuluttua. Urakkahinta on lähes 4 miljoonaa euroa, jonka Tiehallinto ja Kokkolan kaupunki maksavat puoliksi.

Pedersöreläinen Sundström Ab Oy on saanut kiertoliittymän rakentamista koskevan urakan Kokkolassa. Rakennustyöt ovat alkaneet syyskuun alussa ja urakan on tarkoitus valmistua vuoden kuluttua. Urakkahinta on lähes 4 miljoonaa euroa, jonka Tiehallinto ja Kokkolan kaupunki maksavat puoliksi.

Kiertoliittymä rakennetaan nykyiseen liikennevaloristeykseen valtatien 8, Kokkolan satamatien ja Kokkolan keskustaan menevän tien solmukohtaan. Kiertoliittymän avulla on tarkoitus parantaa liikenteen sujuvuutta sekä liikenneturvallisuutta.

Kiertoliittymästä tulee nelihaarainen eli siitä kuljetaan valtatietä 8 pohjoisen ja etelän suuntaan, Kokkolan keskustaan sekä satamatielle. Kiertoliittymän keskisaarekkeen halkaisijaksi tulee 50 metriä. Myös kevyen liikenteen turvallisuutta parannetaan rakentamalla alikulkuja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sundström urakoi kiertoliittymän Kokkolaan”

Jätä kommentti