Tornion ja Haaparannan välinen tie vihitään käyttöön

Vuosi sitten käynnistynyt E4-tien rakentaminen Tornion ja Haaparannan välillä on valmistunut. Tie avataan liikenteelle keskiviikkona 3. syyskuuta pidettävissä vihkiäisissä. Tien ja siltojen rakennuttajat olivat Suomen Tiehallinto ja Ruotsin Vägverket. Suomen puolella urakoinnista vastasi Destia Oy ja Ruotsin puolella Vägverket Produktion.

Vuosi sitten käynnistynyt E4-tien rakentaminen Tornion ja Haaparannan välillä on valmistunut. Tie avataan liikenteelle keskiviikkona 3. syyskuuta pidettävissä vihkiäisissä. Tien ja siltojen rakennuttajat olivat Suomen Tiehallinto ja Ruotsin Vägverket. Suomen puolella urakoinnista vastasi Destia Oy ja Ruotsin puolella Vägverket Produktion.

Rakennusprojektia hoidettiin tiiviissä yhteistyössä Tiehallinnon ja Vägverketin kanssa. Vägverket rakennutti rajasillat, joiden kustannuksista Tiehallinto maksoi puolet. Koko projektin kustannukset olivat 6,8 miljoonaa euroa, josta Tiehallinnon osuus oli 2,6 miljoonaa euroa. Rakentamiskustannuksiin ottivat osaa myös Tornion ja Haaparannan kaupungit.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tornion ja Haaparannan välinen tie vihitään käyttöön”

Jätä kommentti