Kokeile kuukausi maksutta

RIL:n puheenjohtajaksi Ralf Lindberg

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Tampereen teknillisen yliopiston talonrakennustekniikan professori Ralf Lindberg ensi vuoden alusta. Valinta tehtiin 13. marraskuuta pidetyssä RIL:n syyskokouksessa. Nykyisen puheenjohtajan Jorma Haapamäen ohella RIL:n hallituksesta on erovuorossa kolme jäsentä.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Tampereen teknillisen yliopiston talonrakennustekniikan professori Ralf Lindberg ensi vuoden alusta. Valinta tehtiin 13. marraskuuta pidetyssä RIL:n syyskokouksessa. Nykyisen puheenjohtajan Jorma Haapamäen ohella RIL:n hallituksesta on erovuorossa kolme jäsentä.

Kuuntele juttu

image

Vuodenvaihteessa hallituksen jäsenistä jäävät sivuun Sami Purtola, Matti Pentti ja Tapio Aho. Heidän tilalleen tulevat Tiehallinnon Vuoliprojektin projektijohtaja Pekka Kontiala, WSP Finland Oy:n siltatoimialan vetäjä Pekka Pulkkinen sekä Pöyry Environment Oy:n projektipäällikkö Johanna Sahlstedt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “RIL:n puheenjohtajaksi Ralf Lindberg”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat