Kokeile kuukausi maksutta

Varma osti Palokankeskuksen kolmosvaiheen Skanskalta

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on keskiviikkona 18. maaliskuuta tehdyllä kaupalla ostanut Jyväskylässä sijaitsevan Palokankeskus III -hankkeen Skanskalta. Kaupan kohteena on liikekeskus, johon nousee kahdessa vaiheessa noin 29 000 neliötä liiketilaa 8,6 hehtaarin tontille. Rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla maanrakennus- ja perustustöillä, ja runko lähtee nousemaan toukokuussa.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on keskiviikkona 18. maaliskuuta tehdyllä kaupalla ostanut Jyväskylässä sijaitsevan Palokankeskus III -hankkeen Skanskalta. Kaupan kohteena on liikekeskus, johon nousee kahdessa vaiheessa noin 29 000 neliötä liiketilaa 8,6 hehtaarin tontille. Rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla maanrakennus- ja perustustöillä, ja runko lähtee nousemaan toukokuussa.

image

Palokankeskus III:een alkuvuonna 2010 valmistuvaan ensimmäiseen osaan sijoittuu K-rauta. Liikkeen kokonaispinta-ala on noin 12 500 neliömetriä, josta lämmin tila käsittää 7 800 neliötä, puutarhamyymälä 1 000 neliötä, noutohalli 1 200 neliötä ja noutokatokset 2 500 neliötä.

”K-raudan lisäksi Palokankeskukseen tulee liiketilaa 20 000 neliötä. Käymme parhaillaan neuvotteluja tähän osaan tulevien vuokralaisehdokkaiden kanssa. Mikäli kaikki sujuu suunnitellusti, voimme aloittaa sen rakentamisen kesällä”, kertoo aluejohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta.

Skanska on kehittänyt Palokankeskusta vuodesta 1996 toteuttamalla I- ja II-vaiheet, joiden yhteispinta-ala on 33 500 neliömetriä. Varma omistaa myös Palokankeskuksen I ja II-vaiheet. Nyt käynnistyvän III-vaiheen valmistuttua Palokankeskus käsittää yhteensä 62 500 neliötä.  

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varma osti Palokankeskuksen kolmosvaiheen Skanskalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat