Skanska, Destia ja Kesälahden Maansiirto urakoivat siltoja Oulun tiepiirin alueella

Tiehallinnon Oulun tiepiirin alueella korjataan ja uusitaan useita siltoja vuoden 2009 aikana. Työt suoritetaan pääasiassa kesäkuun ja lokakuun välisenä aikana. Siltojen korjaustöitä tehdään yhteensä noin 5 miljoonalla eurolla. Urakoitsijoina toimivat Skanska Infra Oy ja Destia Oy. Lisäksi Kesälahden Maansiirto Oy toteuttaa erillisenä hankkeena Tönölänsalmen siltaa koskevan laajemman kaksivuotisen urakan Kuhmossa.

Tiehallinnon Oulun tiepiirin alueella korjataan ja uusitaan useita siltoja vuoden 2009 aikana. Työt suoritetaan pääasiassa kesäkuun ja lokakuun välisenä aikana. Siltojen korjaustöitä tehdään yhteensä noin 5 miljoonalla eurolla. Urakoitsijoina toimivat Skanska Infra Oy ja Destia Oy. Lisäksi Kesälahden Maansiirto Oy toteuttaa erillisenä hankkeena Tönölänsalmen siltaa koskevan laajemman kaksivuotisen urakan Kuhmossa.

Skanska Infra korjaa yhteensä 7 siltaa Oulun tiepiirin eteläisellä alueella ja 8 siltaa tiepiirin pohjoisella alueella. Destia puolestaan toimii urakoitsijana tiepiirin itäisellä alueella. Itäisellä alueella on 7 korjattavaa kohdetta Pohjois-Pohjanmaalla ja 13 kohdetta Kainuussa.

Kesälahden Maansiirto leventää ja kunnostaa Kuhmosta Suomussalmeen ulottuvalla maantiellä sijaitsevaa Tönölänsalmen siltaa. Lisäksi hankkeessa rakennetaan kevyelle liikenteelle uutta väylää ja uusi silta. Työt on aloitettu huhtikuussa ja urakka jatkuu lokakuulle 2010 saakka.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska, Destia ja Kesälahden Maansiirto urakoivat siltoja Oulun tiepiirin alueella”

Jätä kommentti