Taloteknisten järjestelmien huolto- ja ylläpitopalveluita tarjoavan Tekmanni Service Oy:n toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Marcus Karsten (s. 1966) on nimitetty Lemminkäinen-konsernin talotekniikka-toimialan johtajaksi ja Tekmanni Oy:n toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta. Karsten on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2002. Lemminkäisen talotekniikka-toimialan vetäjän paikka vapautuu, kun tehtävää nykyisin hoitava Antero Huhta (s. 1947) jää eläkkeelle vuoden 2010 alussa.

Marcus Karsten Lemminkäisen talotekniikan vetäjäksi vuoden 2010 alusta

Taloteknisten järjestelmien huolto- ja ylläpitopalveluita tarjoavan Tekmanni Service Oy:n toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Marcus Karsten (s. 1966) on nimitetty Lemminkäinen-konsernin talotekniikka-toimialan johtajaksi ja Tekmanni Oy:n toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta. Karsten on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2002. Lemminkäisen talotekniikka-toimialan vetäjän paikka vapautuu, kun tehtävää nykyisin hoitava Antero Huhta (s. 1947) jää eläkkeelle vuoden 2010 alussa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Samassa yhteydessä Karstenista tulee myös Lemminkäinen-konsernin johtoryhmän jäsen. Karsten raportoi konsernin toimitusjohtaja Timo Kohtamäelle

Karstenilta vapautuvan Tekmanni Service Oy:n toimitusjohtajan paikan ottaa vuoden 2010 alussa Tapio Vähämäki (s. 1959). Hän on työskennellyt aiemmin Tekmanni Oy:n logistiikasta, IT:stä ja ostoista vastaavana johtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Marcus Karsten Lemminkäisen talotekniikan vetäjäksi vuoden 2010 alusta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi