Peikko keskittää Slovakian toimintonsa yhteen paikkaan

Peikko Groupiin kuuluva Deltabeam Slovakia s.r.o. yhdistää kaikki toimintonsa vuonna 2008 rakennettuun tuotantolaitokseensa Kralova nad Vahomissa. Maan pääkaupungissa Bratislavassa sijainnut insinööritoimisto henkilökuntineen siirtyy Kralova nad Vahomin tiloihin ja myös toiminnot läheisissä, vanhemmissa tuotantotiloissa siirretään saman katon alle. Jatkavaa tehdasrakennusta laajennetaan noin 500 neliöllä ja sinne hankitaan uusia tuotantolaitteita. Kokonaisinvestointi on yli 0,7 miljoonaa euroa.

Peikko Groupiin kuuluva Deltabeam Slovakia s.r.o. yhdistää kaikki toimintonsa vuonna 2008 rakennettuun tuotantolaitokseensa Kralova nad Vahomissa. Maan pääkaupungissa Bratislavassa sijainnut insinööritoimisto henkilökuntineen siirtyy Kralova nad Vahomin tiloihin ja myös toiminnot läheisissä, vanhemmissa tuotantotiloissa siirretään saman katon alle. Jatkavaa tehdasrakennusta laajennetaan noin 500 neliöllä ja sinne hankitaan uusia tuotantolaitteita. Kokonaisinvestointi on yli 0,7 miljoonaa euroa.

Toimintojen keskittämisen tavoitteena on tuottavuuden parantaminen sekä kapasiteetin lisäys. Peikko kertoi jo kesällä kaksinkertaistaneensa betonilaatan läpileikkausraudoitteiden (PSB) tuotantokapasiteettinsa Kralova nad Vahomin tehtaalla.

”Nyt tehdyt päätökset osoittavat sitoutumisemme Kralova nad Vahomin tehtaaseen yhtenä merkittävänä Peikon tuotantopaikkana Euroopassa. Kysyntätilanne keskisessä Euroopassa ovat edelleen haastava, mutta Peikon tulee olla varautunut tilanteeseen, kun kysyntä palautuu normaaliksi”, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Raimo Lehtinen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko keskittää Slovakian toimintonsa yhteen paikkaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat