Rakennusliike Jatke sai uuden pääomistajan sekä toimitusjohtajan

Rakennusneuvos Juhani Pousi on ostanut Kari Grönforsin enemmistöosuuden rakennusliike Jatke Oy:stä. Grönfors perusti Jatkeen viime vuonna ostettuaan Oka Oy:n Turun aluetoiminnan yhdessä Timo Mikkolan kanssa. Yritysjärjestelyn myötä Jatke avaa pääkonttorin Kouvolaan ja saa uuden vetäjän. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Esa Eloranta on toiminut aiemmin yli kymmenen vuotta Okan saneerausyksikön johtajana.

Rakennusneuvos Juhani Pousi on ostanut Kari Grönforsin enemmistöosuuden rakennusliike Jatke Oy:stä. Grönfors perusti Jatkeen viime vuonna ostettuaan Oka Oy:n Turun aluetoiminnan yhdessä Timo Mikkolan kanssa. Yritysjärjestelyn myötä Jatke avaa pääkonttorin Kouvolaan ja saa uuden vetäjän. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Esa Eloranta on toiminut aiemmin yli kymmenen vuotta Okan saneerausyksikön johtajana.

image

Jatkeen uusi pääomistaja Pousi on toiminut rakennusalalla yli 35 vuotta, rakennusliikkeen omistajana viimeksi 10 vuotta sitten. Vuonna 1987 Pousi oli perustamassa Oka Oy:tä, joka myöhemmin myytiin Lemminkäiselle.

”Veri vetää takaisin rakennustoimialalle”, Pousi kuvaa motiivejaan yrityskaupan takana. Pääomistajana Pousi ottaa yhtiön hallituksen puheenjohtajan paikan.

Jatke Oy on julkisivusaneeraukseen ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.

”Jatke Oy on vahva toimija julkisivusaneerauksessa. Juhani Pousin omistuksen myötä saamme lisää resursseja laajentaa liiketoimintaamme myös toimitilarakentamisessa”, enemmistöosuutensa Pousille myynyt Turun aluejohtaja Grönfors toteaa. Sekä Grönfors että Mikkola jatkavat edelleen yhtiön osakkaina ja hallituksen jäseninä.

Yrityksellä on uuden Kouvolan pääkonttorin lisäksi aluekonttorit Tampereella, Vantaalla ja Turussa.

”Jatke on jo nyt kaikilla maantieteellisillä toiminta-alueillaan vahva toimija. Tavoitteemme on nousta maan suurimmaksi julkisivurakentajaksi muutaman vuoden sisällä. Samalla panostamme uudisrakentamiseen ydinliiketoiminta-alueillamme”, Jatkeen uusi toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Eloranta sanoo.

”Uskon vahvasti yrityksen kokeneiden avainhenkilöiden kykyyn tehdä tulosta ja nostaa Jatke merkittäväksi rakennusliikkeeksi”, Pousi toteaa.

Jatkeen palveluksessa on lähes 100 henkilöä. Yrityksen liikevaihdon arvioidaan olevan vuonna 2010 noin 25 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Jatke sai uuden pääomistajan sekä toimitusjohtajan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat