Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis laajentaa Helsinki-Vantaalla

Technopolis käynnistää Helsinki-Vantaan viidennen vaiheen toisen osan rakentamisen. Laajennuksen koko on noin 2 830 bruttoneliömetriä ja investointi noin 6,0 miljoonaa euroa. Rakentaminen aloitetaan kesäkuussa 2010 ja arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2011.

Technopolis käynnistää Helsinki-Vantaan viidennen vaiheen toisen osan rakentamisen. Laajennuksen koko on noin 2 830 bruttoneliömetriä ja investointi noin 6,0 miljoonaa euroa. Rakentaminen aloitetaan kesäkuussa 2010 ja arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2011.

Kuuntele juttu

Kansainvälisen lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Technopolis Helsinki-Vantaan laajennusosasta on sitovin vuokrasopimuksin vuokrattu 18,5 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis laajentaa Helsinki-Vantaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat