Ideakilpailu käynnistyy Riihimäen Peltosaaren kehittämiseksi

Riihimäen kaupunki ja Suomen Arkkitehtiliitto järjestävät  yleisen ideakilpailun Peltosaaren alueesta 30.8.- 3.12.2010. Kilpailun tavoitteena on kehittää Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue muun muassa nuorille osaajille, lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Kilpailu kuuluu osana Tekesin rahoittamaan Kaupunginosan uusi elämä -hankkeeseen.

Riihimäen kaupunki ja Suomen Arkkitehtiliitto järjestävät  yleisen ideakilpailun Peltosaaren alueesta 30.8.- 3.12.2010. Kilpailun tavoitteena on kehittää Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue muun muassa nuorille osaajille, lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Kilpailu kuuluu osana Tekesin rahoittamaan Kaupunginosan uusi elämä -hankkeeseen.

Kilpailun internet-sivut avautuvat perjantaina 30.8. osoitteessa www.peltosaarenideakilpailu.fi. Sivulla kaikki voivat kertoa omista kehittämisideoista sekä myöhemmin kommentoida kilpailuehdotuksia.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ideakilpailu käynnistyy Riihimäen Peltosaaren kehittämiseksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi