Ideakilpailu käynnistyy Riihimäen Peltosaaren kehittämiseksi

Riihimäen kaupunki ja Suomen Arkkitehtiliitto järjestävät  yleisen ideakilpailun Peltosaaren alueesta 30.8.- 3.12.2010. Kilpailun tavoitteena on kehittää Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue muun muassa nuorille osaajille, lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Kilpailu kuuluu osana Tekesin rahoittamaan Kaupunginosan uusi elämä -hankkeeseen.

Riihimäen kaupunki ja Suomen Arkkitehtiliitto järjestävät  yleisen ideakilpailun Peltosaaren alueesta 30.8.- 3.12.2010. Kilpailun tavoitteena on kehittää Peltosaaresta vetovoimainen ja kiinnostava asuinalue muun muassa nuorille osaajille, lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Kilpailu kuuluu osana Tekesin rahoittamaan Kaupunginosan uusi elämä -hankkeeseen.

Kilpailun internet-sivut avautuvat perjantaina 30.8. osoitteessa www.peltosaarenideakilpailu.fi. Sivulla kaikki voivat kertoa omista kehittämisideoista sekä myöhemmin kommentoida kilpailuehdotuksia.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ideakilpailu käynnistyy Riihimäen Peltosaaren kehittämiseksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat