Pöyry toimittaa palveluita mäntyöljylaitoksen rakentamiseen Itävallassa

Pöyry on solminut Zellstoff Pöls AG:n kanssa sopimuksen Itävaltaan rakennettavan mäntyöljylaitoksen suunnittelu-, hankinta- ja rakennuttamispalveluista. Sopimuksen arvo on noin 1,6 miljoonaa euroa ja palveluiden toimitusaika yksitoista kuukautta.

Pöyry on solminut Zellstoff Pöls AG:n kanssa sopimuksen Itävaltaan rakennettavan mäntyöljylaitoksen suunnittelu-, hankinta- ja rakennuttamispalveluista. Sopimuksen arvo on noin 1,6 miljoonaa euroa ja palveluiden toimitusaika yksitoista kuukautta.

Raakamäntyöljyä tuottava laitos perustuu Pöyryn omistamaan HDS-teknologiaan (Hydro Dynamic Separation). Vastaavaan teknologiaan perustuvaa laitteistoa on asennettu jo 20  sellutehtaaseen Euroopassa, USA:ssa, Kanadassa ja Kiinassa.

Zellstoff Pöls AG kuuluu Heinzel-konserniin. Tehdas tuottaa vuodessa 400 000 tonnia havupuusta valmistettua kaasukloorivapaata (ECF) valkaistua sulfaattiselluloosaa. Yhtiön palveluksessa on 380 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry toimittaa palveluita mäntyöljylaitoksen rakentamiseen Itävallassa”

Jätä kommentti