Rakennusosakeyhtiö Hartela kehittämään Tapiolan Vesiputoustaloa

Valad Finland Oy:n ja Rakennusosakeyhtiö Hartela ovat tehneet yhteistoiminta- ja markkinointisopimuksen Tapiolassa sijaitsevan Vesiputoustalon kehittämisestä. Vesiputoustalon omistaja on Valad Finland Oy:n hallinnoima NAPF Finland-rahasto. Kohteen hankekehittäjänä toimii Rakennusosakeyhtiö Hartela, joka vastaa myös tilojen vuokrauksesta yhdessä omistajan kanssa.

Valad Finland Oy:n ja Rakennusosakeyhtiö Hartela ovat tehneet yhteistoiminta- ja markkinointisopimuksen Tapiolassa sijaitsevan Vesiputoustalon kehittämisestä. Vesiputoustalon omistaja on Valad Finland Oy:n hallinnoima NAPF Finland-rahasto. Kohteen hankekehittäjänä toimii Rakennusosakeyhtiö Hartela, joka vastaa myös tilojen vuokrauksesta yhdessä omistajan kanssa.

Tavoitteena on vuokrata ja saneerata Vesiputoustalon tilat vastaamaan nykypäivän toimitilallisiin vaatimuksiin niin tilojen tehokkuuden, laatutason kuin palvelukonseptinkin suhteen.

Lähtökohtana on myös huomioida Vesiputoustalon sujuva integroiminen kehittyvään Tapiolan keskusta-alueeseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusosakeyhtiö Hartela kehittämään Tapiolan Vesiputoustaloa”

Vastaa