Kokeile kuukausi maksutta

Rakennus K. Karhu aloittaa Jämerä-kylän rakentamisen marraskuun lopulla

Jämerä-kivitalot Oy on valinnut Rakennus K. Karhu Oy:n rakentamaan hitas-tonttiensa kahden ensimmäisen vaiheen talot Helsingin Viikissä. Työt Jämerä-kylän ensimmäisessä korttelissa Von Daehnin kadulla käynnistyvät marraskuun lopulla. ”Rakennus K. Karhu on luotettava, sopivan kokoinen toimija ja meillä on yhteiset intressit tehdä korkeatasoisia taloja”, Jämerä-kivitalojen kehitysjohtaja Akram Maher perustelee valintaa.

Jämerä-kivitalot Oy on valinnut Rakennus K. Karhu Oy:n rakentamaan hitas-tonttiensa kahden ensimmäisen vaiheen talot Helsingin Viikissä. Työt Jämerä-kylän ensimmäisessä korttelissa Von Daehnin kadulla käynnistyvät marraskuun lopulla. "Rakennus K. Karhu on luotettava, sopivan kokoinen toimija ja meillä on yhteiset intressit tehdä korkeatasoisia taloja", Jämerä-kivitalojen kehitysjohtaja Akram Maher perustelee valintaa.

Rakennus K. Karhu on toiminut tähän mennessä pääasiassa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Yhtiön pääkonttori on Seinäjoella, mutta sillä on konttorit myös Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. Työntekijöitä on 130 ja liikevaihtoa tälle vuodelle kertyy noin 32 miljoonaa euroa.

”Meille sopimus merkitsee paljon, sillä sen myötä laajennamme toimintaamme pääkaupunkiseudulle”, Rakennus K. Karhun toimitusjohtaja Keijo Karhu toteaa.

Alue valmis viimeistään kesällä 2013

Viikin Latokartanon 11 hitas-tontille rakennetaan erillis-, pari- ja rivitaloja, joihin tulee kaikkiaan 40 omistusasuntoa. Talot toteutetaan korkeatasoisina, hyvällä äänieristyksellä varustettuina matalaenergiataloina. Alue rakennetaan kortteleittain. Ensimmäiseen kortteliin tulee kuusi asuntoa, seuraavaan kortteliin 13 asuntoa. Täysin valmiina alue on viimeistään vuoden 2013 kesällä.

Talot rakennetaan asunto-osakeyhtiömuotoisiksi. Asunnot ovat 93-124-neliöisiä, 2-kerroksisia ja niillä on oma piha-alue. Hintahaarukka ensimmäisille kodeille on 280 000-390 000 euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennus K. Karhu aloittaa Jämerä-kylän rakentamisen marraskuun lopulla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat