Kokeile kuukausi maksutta

Pöyry suunnittelemaan Seinäjoki–Oulu -rataosuuden parannustöitä

Pöyryn Kaupunki ja liikenne -liiketoimintaryhmä on saanut Liikennevirastolta toimeksiannon ratahankkeen rakennuttamistehtävistä. Työ alkaa välittömästi. Toimeksiannon arvioidaan valmistuvan vuoteen 2014 mennessä. Sopimuksen arvo on 4 miljoonaa euroa.

Pöyryn Kaupunki ja liikenne -liiketoimintaryhmä on saanut Liikennevirastolta toimeksiannon ratahankkeen rakennuttamistehtävistä. Työ alkaa välittömästi. Toimeksiannon arvioidaan valmistuvan vuoteen 2014 mennessä. Sopimuksen arvo on 4 miljoonaa euroa.

Kuuntele juttu

Rakennuttamistoimeksianto käsittää Seinäjoki-Oulu-rataosuuden parantamisen toisen vaiheen Kokkola-Ylivieska-rataosuutta lukuun ottamatta. Sopimus on jatkoa Pöyryn menestykselliselle osallistumiselle hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen, joka käynnistyi vuonna 2007.

Seinäjoki-Oulu-rata muodostaa tärkeän liikenneyhteyden Pohjois- ja Etelä-Suomen välille. Radan parannustöiden odotetaan parantavan rautatieliikenteen kilpailukykyä ja avaavan uusia mahdollisuuksia alueen kaupalle ja teollisuudelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry suunnittelemaan Seinäjoki–Oulu -rataosuuden parannustöitä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat