Kokeile kuukausi maksutta

Primaplan sai rakennuttamissopimuksen isosta ryhmäkorjaushankkeesta

Rakennuttajatoimisto Primaplan Oy on saanut rakennuttamissopimuksen isosta ryhmäkorjaushankkeesta Helsingin Laajasalossa. Ryhmäkorjaushanke Degerössä toteutetaan täydellinen noin 400 asuntoa sekä kiinteistöjen yhteistilat käsittävä putki- ja märkätilakorjaus. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 14 miljoonaa euroa.

Rakennuttajatoimisto Primaplan Oy on saanut rakennuttamissopimuksen isosta ryhmäkorjaushankkeesta Helsingin Laajasalossa. Ryhmäkorjaushanke Degerössä toteutetaan täydellinen noin 400 asuntoa sekä kiinteistöjen yhteistilat käsittävä putki- ja märkätilakorjaus. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 14 miljoonaa euroa.

Helsingin Laajasalon Yliskalliossa toteutettava ryhmäkorjaushanke Degerö käsittää kaikkiaan kuusi asunto-osakeyhtiötä. Putki- ja märkätilojen korjaamisen ohella hankkeessa jalostetaan ja uudistetaan vajaakäytössä olleita tiloja siten, että ne vastaavat nykypäivän vaatimuksia sekä tekniseltä tasoltaan että tuottotavoitteiltaan.

Ryhmäkorjaushankkeessa mukana olevat asunto-osakeyhtiöt on rakennettu samanaikaisesti, samalla tuotantotekniikalla ja lähes yhtenevillä suunnitelmilla. Tarkoituksena on, että hankkeessa mukana olevat asunto-osakeyhtiöt saavuttavat suunnittelu- ja toteutusvaiheessa merkittäviä kustannussäästöjä, kun peruskorjaus toteutetaan ryhmäkorjaushankkeena.

Yliskallion kerrostaloalueen rakensi Otto Wuorio Oy vuosina 1963-1969. Alueella on 12 asunto-osakeyhtiötä ja yhteensä yli tuhat asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Primaplan sai rakennuttamissopimuksen isosta ryhmäkorjaushankkeesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat