Kokeile kuukausi maksutta

Skanska laajentaa Lidlin jakelukeskusta Janakkalassa

Skanska on saanut Lidlin Janakkalassa sijaitsevaa jakelukeskusta koskevan laajennusurakan. Janakkalan jakelukeskuksen pinta-ala on tällä hetkellä noin 38 000 neliömetriä ja laajennuksen myötä tilat kasvavat noin 8 500 neliöllä.

Skanska on saanut Lidlin Janakkalassa sijaitsevaa jakelukeskusta koskevan laajennusurakan. Janakkalan jakelukeskuksen pinta-ala on tällä hetkellä noin 38 000 neliömetriä ja laajennuksen myötä tilat kasvavat noin 8 500 neliöllä.

”Työmaa on tuttu ennestään, sillä Skanska rakensi nyt laajennettavan Janakkalan jakelukeskuksen vuonna 2002. Aloitamme työt elokuussa, ja laajennus valmistuu kesäkuussa 2012”, tulosyksikön johtaja Pauli Karjalainen sanoo.

Nyt toteutettavan laajennuksen myötä Janakkalan jakelukeskuksesta tulee Lidlin Laukaassa sijaitsevaa jakelukeskusta suurempi. Laajennuksen taustalla on Lidlin Suomen liiketoiminnan kasvu.

Skanska on rakentanut myös Lidlin Laukaan jakelukeskuksen. Jakelukeskusten ohella Skanska on rakentanut Lidlille Suomessa kymmeniä myymälöitä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska laajentaa Lidlin jakelukeskusta Janakkalassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat