Honkarakenne toimitti hirsirakenteisen päiväkodin Kuopioon

Omakotitaloja ja vapaa-ajankoteja valmistava Honkarakenne Oyj on toimittanut Kuopion Hiltulanlahteen hirsirakenteisen päiväkodin. Honkarakenteen massiivisesta lamellihirrestä toteutettu päiväkotirakennus on noussut harjakorkeuteensa tammikuussa. Päiväkoti valmistuu elokuussa 2012.

Omakotitaloja ja vapaa-ajankoteja valmistava Honkarakenne Oyj on toimittanut Kuopion Hiltulanlahteen hirsirakenteisen päiväkodin. Honkarakenteen massiivisesta lamellihirrestä toteutettu päiväkotirakennus on noussut harjakorkeuteensa tammikuussa. Päiväkoti valmistuu elokuussa 2012.

image

Päiväkotirakennuksen pinta-ala on 533 neliötä, ja siellä on tilat 70 lapselle päivähoitoon ja esiopetukseen. Lisäksi rakennukseen tulee perusopetustilat kahdelle alakoulun luokalle.

Päiväkodin toiminnasta vastaa Tiinan Taaperot Ky. Hirsirakennuksen pääsuunnittelija on Ari Mäki. Urakoitsijana toimii Kuopion Metsäpari Oy. Päiväkodin sisustussuunnittelusta vastaa Kuopion muotoiluakatemia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Honkarakenne toimitti hirsirakenteisen päiväkodin Kuopioon”

Jätä kommentti