Kokeile kuukausi maksutta

Icopal myi Rovakatteen julkisivu-urakoinnin

Katteita valmistavaan ja kattourakointia harjoittavaan Icopal-konserniin kuuluva Rovakate Oy on myynyt julkisivu-urakointiliiketoiminnan yksikkönsä. Ostaja oli yksikön toimivan johdon perustama RKC Construction Oy. Oulussa toimivan julkisivu-urakointiyksikön liikevaihto vuonna 2010 oli 6 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 30 henkilöä. Kaupan myötä Rovakatteen henkilökunta siirtyy RKC Constructionin palvelukseen.

Katteita valmistavaan ja kattourakointia harjoittavaan Icopal-konserniin kuuluva Rovakate Oy on myynyt julkisivu-urakointiliiketoiminnan yksikkönsä. Ostaja oli yksikön toimivan johdon perustama RKC Construction Oy. Oulussa toimivan julkisivu-urakointiyksikön liikevaihto vuonna 2010 oli 6 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 30 henkilöä. Kaupan myötä Rovakatteen henkilökunta siirtyy RKC Constructionin palvelukseen.

Kauppa noudattaa Icopal-konsernin strategiaa keskittyä katto- ja vedeneritysmateriaalien valmistamiseen ja -urakointiin.

Icopalin Suomen pääkonttori ja kateainetehdas sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla. Vuonna 1931 Suomessa aloittaneen Icopalin emoyhtiö on tanskalainen Icopal A/S.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Icopal myi Rovakatteen julkisivu-urakoinnin”

  1. Yhä harvemmin yritysveroja maksetaan tänne mihin ne todella kuuluu vaan köijätään milloin minkäkin maan hämärtyviin holveihin. Hyvä näin.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat