Arkta osti TIM Rakennuksen

Pirkanmaalainen rakennusalan konserni Arkta Oy on ostanut toisen Pirkanmaan talousalueella toimivan rakennusliikkeen TIM Rakennus Oy:n liiketoiminnan. Kauppa sisältää muun muassa TIM Rakennuksen toiminimen. Saneerauksiin erikoistuneen TIM Rakennuksen henkilöstö jatkaa Arktan palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Pirkanmaalainen rakennusalan konserni Arkta Oy on ostanut toisen Pirkanmaan talousalueella toimivan rakennusliikkeen TIM Rakennus Oy:n liiketoiminnan. Kauppa sisältää muun muassa TIM Rakennuksen toiminimen. Saneerauksiin erikoistuneen TIM Rakennuksen henkilöstö jatkaa Arktan palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Vuonna 1988 perustetun Arkta-konsernin liikevaihto oli noin 30 miljoonaa euroa vuonna 2010. Yhtiö toimii asunto-, liike-, teollisuus- ja korjausrakentamisen parissa. Erityisalueena on uudistuotannon suunnittelu ja rakentaminen asunto- ja teollisuusrakentamisessa.

TIM Rakennus puolestaan palvelee vastuullisena saneerausprojektien toteuttajana isoissa ja pienissä urakka- ja tuntityökohteissa. Asiakaskuntana ovat muun muassa isännöintitoimistot, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, konsulttitoimistot sekä vakuutusyhtiöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkta osti TIM Rakennuksen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi