Halton toimittaa sisäilmajärjestelmät Karoliiniseen yliopistosairaalaan Solnassa

Halton on allekirjoittanut Skanska Healthcaren kanssa sopimuksen, jonka mukaan Halton toimittaa sisäilmatuotteet ja -järjestelmät uuteen Karoliiniseen yliopistosairaalaan Solnassa, Ruotsissa. Halton toimittaa kohteen osastoihin, yleisiin tiloihin ja laboratorioihin ilmastointipalkit ja hajottajat sekä ilmavirtojen hallinnasta ja ilmanvaihdon paloturvallisuudesta vastaavat järjestelmät.

Halton on allekirjoittanut Skanska Healthcaren kanssa sopimuksen, jonka mukaan Halton toimittaa sisäilmatuotteet ja -järjestelmät uuteen Karoliiniseen yliopistosairaalaan Solnassa, Ruotsissa. Halton toimittaa kohteen osastoihin, yleisiin tiloihin ja laboratorioihin ilmastointipalkit ja hajottajat sekä ilmavirtojen hallinnasta ja ilmanvaihdon paloturvallisuudesta vastaavat järjestelmät.

”Olemme panostaneet terveydenhuollon sisäilmaratkaisujen kehittämiseen ja uskomme tarjontamme vastaavan täydellisesti projektin tavoitteisiin niin potilaiden hyvinvoinnin kuin elinkaarikustannustenkin näkökulmasta”, Halton Indoors -liiketoimintayksikön johtaja Bengt Avellan toteaa.

Solnan uudesta Karoliinisesta yliopistosairaalasta tulee yksi suurimpia ja innovatiivisimpia sairaalakohteita maailmassa. Se tarjoaa erityisterveydenhuoltoa ja toimii myös merkittävänä tutkimus- ja koulutuskeskuksena. Sairaala otetaan potilaskäyttöön vuonna 2016 ja se valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2017.

Solnan uuden Karoliinisen yliopistosairaalan tavoitteena on tuottaa potilaskeskeistä hoitoa, jossa etusijalla ovat potilaan turvallisuus, yksityisyys ja hyvinvointi. Projektin tavoitteina ovat lisäksi Leed-ympäristösertifioinnin kultataso ja ”Miljöbyggnad”-sertifikaatti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton toimittaa sisäilmajärjestelmät Karoliiniseen yliopistosairaalaan Solnassa”

Jätä kommentti