Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Helakeskus ryhtyy yhteistyöhön Kaba Groupin kanssa

Panostaja Oyj:n tytäryhtiö Suomen Helakeskus Oy on aloittanut yhteistyön maailman johtavan turvallisuusalan yrityksen Kaba Groupin kanssa. Yhteistyö koskee lukitusjärjestelmien toimittamista Suomen Helakeskuksen teollisuusasiakkaille.

Panostaja Oyj:n tytäryhtiö Suomen Helakeskus Oy on aloittanut yhteistyön maailman johtavan turvallisuusalan yrityksen Kaba Groupin kanssa. Yhteistyö koskee lukitusjärjestelmien toimittamista Suomen Helakeskuksen teollisuusasiakkaille.

”Kaba saa hyvän jalansijan Suomen markkinoilla asiakkaidemme kautta. Me puolestamme laajennamme tuotevalikoimaamme ja tuomme teollisuusasiakkaillemme varteenotettavan vaihtoehdon”, Suomen Helakeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannu Rantanen kertoo.

”Tähän asti Suomen lukkomarkkinat ovat olleet käytännössä yhden toimijan käsissä. Olemme kuitenkin saaneet asiakkailtamme viestiä, että alalle kaivataan kilpailua. Uskomme, että laajemman yhteistyön myötä Kaba voi tarjota Suomen markkinoille uusia laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä aidon vaihtoehdon teollisuuden tarpeisiin”, Rantanen sanoo.

”Toiminnan laajentaminen Suomessa on kasvustrategiamme mukaista. Olemme toimineet Suomessa viimeisen 20 vuoden aikana lähinnä pienempien lukkoseppäkumppaneiden kautta, mutta nyt yhteistyö Suomen Helakeskuksen kanssa avaa uuden myyntikanavan laajemmalle tuotevalikoimalle”, Kaban Keski- ja Itä-Euroopan johtaja Hans Weissenböck kommentoi.

”Tavoitteenamme on pitkä ja hedelmällinen yhteistyö, joka hyödyttää paitsi suomalaista ovi- ja ikkunateollisuutta myös loppukäyttäjiä.”

Suomen Helakeskus Oy on helojen tukkukauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka toimittaa helat ja muut tarvikkeet, kuten saranat, vetimet, listat ja erilaiset järjestelmät. Asiakkaita ovat muun muassa ovi- ja ikkunateollisuus, keittiö- ja kylpyhuonekiintokalustevalmistajat, huonekaluvalmistajat ja erikoiskalustevalmistajat. Yhtiön markkina-alueena on Suomi, Baltian maat sekä Venäjä.

Kaba Group on yksi maailman johtavia turvallisuusalan yrityksiä. Kaban tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset avain-, lukitus- ja kuluvalvontajärjestelmät. Yhtiö työllistää noin 7 700 henkeä yli 60 maassa Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Kaballa on noin 70 tuotanto- ja myyntiyritystä ympäri maailmaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Helakeskus ryhtyy yhteistyöhön Kaba Groupin kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat