Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän yliopiston kampusalueelle rakennetaan lisää

Pääkaupunkiseudun ulkopuolisia yliopistokiinteistöjä hallinnoiva Suomen Yliopistokiinteistöt Oy osti Senaatti-kiinteistöiltä Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen ja Mattilanniemen kampusalueiden välissä sijaitsevan Ruusupuiston maa-alueen kuukausi sitten. Tontin pinta-ala on 5 835 neliömetriä. Suomen Yliopistokiinteistöt rakentaa tontille uutta kiinteistömassaa, joka on kaavailtu Jyväskylän yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan käyttöön. Tontilla ei ole vanhaa rakennuskantaa.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolisia yliopistokiinteistöjä hallinnoiva Suomen Yliopistokiinteistöt Oy osti Senaatti-kiinteistöiltä Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen ja Mattilanniemen kampusalueiden välissä sijaitsevan Ruusupuiston maa-alueen kuukausi sitten. Tontin pinta-ala on 5 835 neliömetriä. Suomen Yliopistokiinteistöt rakentaa tontille uutta kiinteistömassaa, joka on kaavailtu Jyväskylän yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan käyttöön. Tontilla ei ole vanhaa rakennuskantaa.

”Ruusupuiston sijainti tukee hyvin Jyväskylän yliopiston strategiaa sijoittaa toimintonsa olemassa oleville kolmelle kampukselle. Kiinteistön kaavoitus on käynnissä, mikä määrittelee aikataulua tällä hetkellä”, Suomen Yliopistokiinteistöjen kiinteistökehitysjohtaja Aki Havia sanoo.

Suomen Yliopistokiinteistöt on Suomen suurin yliopistokampusten kehittäjä, joka omistaa, rakennuttaa ja vuokraa tiloja yliopistojen ja korkeakoulujen tarpeisiin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Suomen Yliopistokiinteistöjen kampuksia ovat Itä-Suomen yliopisto (Joensuu, Kuopio ja Savonlinna), Jyväskylän yliopisto, Lapin yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto sekä Åbo Akademi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän yliopiston kampusalueelle rakennetaan lisää”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat