Kokeile kuukausi maksutta

NCC aloittaa Alberga Business Parkin kolmosvaiheen Espoossa

NCC käynnistää Alberga Business Parkin kolmannen vaiheen rakennustyöt Espoon Leppävaarassa. Nyt käynnistyvässä C-talossa on vuokrattavaa toimistotilaa noin 5 500 neliötä, ja se valmistuu kesäkuussa 2013.

NCC käynnistää Alberga Business Parkin kolmannen vaiheen rakennustyöt Espoon Leppävaarassa. Nyt käynnistyvässä C-talossa on vuokrattavaa toimistotilaa noin 5 500 neliötä, ja se valmistuu kesäkuussa 2013.

Kokonaisuudessaan Alberga Business Parkin viiteen toimitaloon valmistuu vuokrattavia toimitiloja 30 000 neliötä. Alberga Business Parkin ensimmäinen talo valmistui joulukuussa 2011 ja on täyteen vuokrattu. Toisen talon rakennustyöt ovat käynnissä, ja sen arvioitu valmistuminen on lokakuussa 2012. Vuokrausaste B-talossa on tällä hetkellä noin 65 prosenttia.

Alberga Business Park on ollut osana Aalto-yliopiston kanssa toteutettua Work+Life -tutkimushanketta. Alberga vastaa myös ympäristötietoisen asiakkaan vaatimuksiin, sillä se on suunniteltu täyttämään Breeam-ympäristöluokitusjärjestelmän Very Good -tason ja kuuluu  energiankulutukseltaan A-energialuokkaan.

Alberga Business Parkin suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunula ja sisustussuunnittelusta dSign Vertti Kivi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC aloittaa Alberga Business Parkin kolmosvaiheen Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat