Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakensi Leet-peliareenan Kotkaan

YIT on rakentanut Kotkaan Suomen ensimmäisen Leet-peliareenan yhteistyössä Leet Internationalin kanssa. Peliareena toteutettiin Kotkan kantasatamassa sijaitsevan entisen varastohallin sisään. Rakentaminen alkoi tämän vuoden huhtikuussa, ja kohde valmistui elokuussa. Areena aukesi yleisölle 8. syyskuuta.

YIT on rakentanut Kotkaan Suomen ensimmäisen Leet-peliareenan yhteistyössä Leet Internationalin kanssa. Peliareena toteutettiin Kotkan kantasatamassa sijaitsevan entisen varastohallin sisään. Rakentaminen alkoi tämän vuoden huhtikuussa, ja kohde valmistui elokuussa. Areena aukesi yleisölle 8. syyskuuta.

image

Uuteen urheilulajiin suunniteltu ja kehitetty peliareena muistuttaa skeittiramppia. Areena on noin 45 metriä pitkä, 25 metriä leveä ja 10 metriä korkea. Perinteisestä urheilukentästä areena eroaa esimerkiksi kaarevien erityisrakenteidensa ja studiotekniikan vaatimustensa takia.

”YIT:llä on vahva kokemus urheiluhallien rakentamisesta, joten halusimme yhteistyöhön nimenomaan YIT:n kanssa. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja lopputulos on erittäin onnistunut”, Leet Internationalin toimitusjohtaja Keni Simola sanoo

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “YIT rakensi Leet-peliareenan Kotkaan”

  1. vielä kun saisi sisävelodromin suomeen… voisiko joku tämmöisen tehdä kun spu ei siihen pysty, aktiivisia harrastajia on kyllä

  2. onhan se hienoa että tälläiselle aika marginaaliselle lajille saadaan hieno halli ja oikeen oma tv-showkin… onkohan tälle käyttöä enään muutaman vuoden päästä kun tv-show loppuu??

  3. tuo on kyllä sääli ettei suomesta löydy sisävelodromia ja se ainoa ulkovelo käpylässä on päästetty niin surkeaan kuntoon että ihan hävettää, pyöräily sentään on suomen suosituimpia liikuntamuotoja ja varmasti tuosta joukosta löytyy innokkaita harrastajia jotka haluaisivat syventää harrastusta velodromilla, ei niitä olymppialaisia ikinä voiteta jos ei ole harjoituspaikkojakaan.. eikä saada kansainväliselle tasolle pyöräilijöitäkään kun ei ole kunnollista paikkaa jossa treenata..

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat