Peab sai uuden urakan Seinäjoen keskussairaalasta

Peab rakentaa Seinäjoen keskussairaalan Y-talolle obduktio- ja kappelitilat. Rakennuttajana toimii Kiinteistö Oy Seinäjoen Y-talo. Tilat sijoittuvat kesällä 2012 valmistuneen Y-talon kellaritilaan rakennettaviin uusiin tiloihin. Kohteen laajuus on 3 900 rakennusneliömetriä, sen rakennustyöt ovat jo käynnissä ja valmistuvat marraskuussa 2013.

Peab rakentaa Seinäjoen keskussairaalan Y-talolle obduktio- ja kappelitilat. Rakennuttajana toimii Kiinteistö Oy Seinäjoen Y-talo. Tilat sijoittuvat kesällä 2012 valmistuneen Y-talon kellaritilaan rakennettaviin uusiin tiloihin. Kohteen laajuus on 3 900 rakennusneliömetriä, sen rakennustyöt ovat jo käynnissä ja valmistuvat marraskuussa 2013.

Peab rakensi myös Seinäjoen sairaalan Y-talorakennuksen. Y-talon rakentaminen alkoi vuonna 2009, ja Peabin pääurakan arvo oli 23 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab sai uuden urakan Seinäjoen keskussairaalasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi