Helsingin kaupunginhallitus puoltaa 33-kerroksista hotellia

Helsingin kaupunginhallitus kannattaa 33-kerroksisen tornihotellin rakentamista Jätkäsaareen. Kaupunginhallitus päätti asiasta kokouksessaan maanantaina. Esitys hyväksyttiin äänin 10–5. Kokoomus, perussuomalaiset ja vihreät kannattivat tornihotellia. SDP, RKP ja vasemmistoliitto vastustivat hanketta.

Helsingin kaupunginhallitus kannattaa 33-kerroksisen tornihotellin rakentamista Jätkäsaareen. Kaupunginhallitus päätti asiasta kokouksessaan maanantaina. Esitys hyväksyttiin äänin 10–5. Kokoomus, perussuomalaiset ja vihreät kannattivat tornihotellia. SDP, RKP ja vasemmistoliitto vastustivat hanketta.

image

Rakennus olisi valmistuessaan kantakaupungin korkein rakennus. Hotelli kohoaisi jopa 113 metriin.

Helsingin kaupunginvaltuusto päättää toukokuun lopussa, hyväksyykö se näin korkean tornihotellin rakentamisen. Nykyinen Jätkäsaaren asemakaava on tehty 16-kerroksiselle rakennukselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingin kaupunginhallitus puoltaa 33-kerroksista hotellia”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat