Kokeile kuukausi maksutta

Varma myi Satolle 423 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa

Sato Oyj on 29. marraskuuta ostanut 423 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalta 41,5 miljoonan euron kauppahinnalla. Kyseessä on Saton isoin yksittäinen asuntokauppa vuosiin. Asunnoista noin 300 sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Sato Oyj on 29. marraskuuta ostanut 423 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalta 41,5 miljoonan euron kauppahinnalla. Kyseessä on Saton isoin yksittäinen asuntokauppa vuosiin. Asunnoista noin 300 sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

image

”Pääkaupunkiseudulla sijaitseville vuokra-asunnoille on kova tarve, ja haluamme kasvattaa tarjontaamme täällä. Nyt hankittu yli sadan asunnon talo Helsingin Kannelmäessä sijaitsee vain kivenheiton päässä juna-asemasta ja Espoon kohteet Niittymaan tulevan metroaseman tuntumassa. Pääkaupunkiseudun lisäksi saamme muihin kaupunkeihin hyväkuntoisia asuntoja oikeissa osoitteissa”, liiketoimintajohtaja Tuula Entelä Satosta sanoo.

”Toiminta-alueillamme pienten vuokra-asuntojen kysyntä on jatkunut vilkkaana, ja nyt ostetuissa asunnoissa keskipinta-ala jää alle kuudenkymmenen.”

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Varma myi Satolle 423 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa”

  1. Saton suurin omistaja on samainen eläkeyhtiö Varma. Se omistaa 46,7 prosenttia Satosta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat