Kokeile kuukausi maksutta

Consti Korjausurakoinnin toimitusjohtajaksi Jukka Mäkinen

Rakennustekniikan diplomi-insinööri Jukka Mäkinen on nimitetty Consti Korjausurakointi Oy:n toimitusjohtajaksi viime vuoden lopulla. Mäkinen on työskennellyt aiemmin muun muassa YIT:ssä ja ISS Prokossa. Viimeksi hän on toiminut Hartela Oy:n tuotantojohtajana vuosina 2011–2013.

Rakennustekniikan diplomi-insinööri Jukka Mäkinen on nimitetty Consti Korjausurakointi Oy:n toimitusjohtajaksi viime vuoden lopulla. Mäkinen on työskennellyt aiemmin muun muassa YIT:ssä ja ISS Prokossa. Viimeksi hän on toiminut Hartela Oy:n tuotantojohtajana vuosina 2011–2013.

image

Tunnetuimpiin rakennusprojekteihin, joiden johtotehtävissä Mäkinen on ollut, kuuluvat Turun seudulla Luovien alojen keskus Logomo, kauppakeskus Skanssi, Heikkilän kasarmin peruskorjaus ja Lounais-Suomen vankila sekä pääkaupunkiseudulla Fennia-korttelin peruskorjaus, Nokian pääkonttori ja Oopperatalo. Uudiskohteiden lisäksi hänen takanaan on lukuisia korjausprojekteja.

Mäkinen on myös opettanut Teknillisessä korkeakoulussa ja Aalto-yliopistossa betonirakentamisen kurssilla 15 vuotta.

”Consti on erottunut markkinoilla omaleimaisena yrityksenä, joka luo uutta toimintatapaa. Kun tuli mahdollisuus olla tässä mukana, halusin tarttua siihen. Uskon, että monipuolinen kokemukseni auttaa katsomaan myös korjausrakentamisasiakkaan palvelemista eri näkökulmista”, Mäkinen perustelee siirtymistään Constin palvelukseen.

”Uskon avoimuuteen, oikeudenmukaisuuteen ja tuloksista palkitsemiseen. Ihmisten kanssa pitää keskustella ja antaa heille mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa.”

Suurten kohteiden mies kiinnittää huomiota Constin monipuoliseen palvelutarjontaan, joka sisältää myös paljon pieniä, usein toistuvia projekteja.

”Kaikki työ on tärkeää ja vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen on avainasemassa, koska yhteinen tavoitteemme on parantaa sekä kiinteistöjen käytön että rakennusalan kannattavuutta.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti Korjausurakoinnin toimitusjohtajaksi Jukka Mäkinen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat