Halton aloittaa tuotannon Brasiliassa

Halton Group jatkaa laajentumistaan Etelä-Amerikassa ja on perustanut yhteisyrityksen Refrin-nimisen perheyhtiön kanssa Sao Paulossa, Brasiliassa. Sopimus allekirjoitettiin huhtikuun alussa. Tuotanto alkaa kesällä 2014 ja keskittyy ammattikeittiöiden sisäympäristötuotteisiin.

Halton Group jatkaa laajentumistaan Etelä-Amerikassa ja on perustanut yhteisyrityksen Refrin-nimisen perheyhtiön kanssa Sao Paulossa, Brasiliassa. Sopimus allekirjoitettiin huhtikuun alussa. Tuotanto alkaa kesällä 2014 ja keskittyy ammattikeittiöiden sisäympäristötuotteisiin.

”Olemme pyrkineet Brasilian markkinoille jo pitkään. Brasilia on ainutlaatuinen maa – sen talous kasvaa kiihtyvällä vauhdilla, se on energiavaroiltaan omavarainen, ja siellä on kaiken kaikkiaan dynaaminen vire; parhaillaan maa muun muassa valmistelee Rion vuoden 2016 kesäolympialaisia. Alue tarjoaa siis erinomaiset olosuhteet Haltonin laajentumiselle ja kasvulle. Olemme tyytyväisiä voidessamme julkistaa yhteisyrityksemme perustamisen Refrinin kanssa. Refrin on menestyvä perheyritys, jonka Joaquim Vale perusti vuosikymmeniä sitten”, Mika Halttunen, Haltonin hallituksen puheenjohtaja toteaa.

Brasilia on 11. maa, jossa Halton Foodservicellä on tuotantoa. Foodservicen tuotteita valmistetaan myös Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Tämä perustuu Haltonin tavoitteeseen toimia globaalina yrityksenä, joka tarjoaa huipputason teknologiaa, tukea ja palveluja paikallisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton aloittaa tuotannon Brasiliassa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi