Kokeile kuukausi maksutta

Avain Yhtiöt rakennuttaa asumisoikeusasuntoja Tampereelle ja Kuopioon

Avain Asumisoikeus Oy rakennuttaa uudet asumisoikeuskohteet Tampereen Vuorekseen ja Kuopion Pihlajalaakson uudelle asuinalueelle. Vuorekseen tulee yhteensä 95 uutta kerrostalo- ja paritaloasuntoa ja Pihlajalaaksoon 42 asuntoa. Vuoreksen kohde valmistuu arviolta joulukuussa 2015, ja sen urakoitsijana toimii Lemminkäinen Talo. Kuopion kohteen urakoi Peab, ja se valmistuu arviolta toukokuussa 2015.

Avain Asumisoikeus Oy rakennuttaa uudet asumisoikeuskohteet Tampereen Vuorekseen ja Kuopion Pihlajalaakson uudelle asuinalueelle. Vuorekseen tulee yhteensä 95 uutta kerrostalo- ja paritaloasuntoa ja Pihlajalaaksoon 42 asuntoa. Vuoreksen kohde valmistuu arviolta joulukuussa 2015, ja sen urakoitsijana toimii Lemminkäinen Talo. Kuopion kohteen urakoi Peab, ja se valmistuu arviolta toukokuussa 2015.

Tampereen Vuoreksen keskustaan nousee kaksi erillistä asunto-osakeyhtiötä: Tampereen Asuntamaarinne ja Tampereen Asuntamaatorni.

”Nämä asumisoikeustalot ovat Avain Asumisoikeudelle ensimmäiset kohteet Tampereella, ja olemme halukkaita rakentamaan lisääkin asumisoikeusasuntoja Tampereelle, kun vain sopivia tontteja löytyy”, Avain Asumisoikeuden toimitusjohtaja Maarit Toveri sanoo.

Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakentaa Tampereelle noin 50 asumisoikeus- ja vuokra-asuntoa vuosittain.

Pihlajalaakson kohde nousee Puijon itäreunalle, noin 3 kilometrin päähän Kuopion torista ja keskustasta. Asunto Oy Kuopion Poukamankadun suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Helamaa & Pulkkinen Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Avain Yhtiöt rakennuttaa asumisoikeusasuntoja Tampereelle ja Kuopioon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat