YIT käynnisti 15 miljoonan kerrostalohankkeen Moskovan ympäristössä

YIT:n venäläinen tytäryhtiö Moskovassa, YIT CityStroi, on aloittanut uuden asuinkerrostalokohteen rakentamisen Uspenskissa arvostetulla Odintsovon alueella, noin 20 kilometriä Moskovan kehätiestä länteen. Projektin kokonaisarvo on noin 15 miljoonaa euroa ja sen on määrä valmistua vuoden 2015 loppupuolella.

Apila-niminen kerrostalokokonaisuus käsittää neljä kolmikerroksista taloa. Kohteeseen valmistuu yhteensä noin 200 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on noin 9 000 kerrosneliömetriä. Asunnot vaihtelevat kooltaan yksiöistä neliöihin. Hankkeeseen kuuluu myös yhdeksän liiketilaa, joiden kokonaispinta-ala on noin 650 neliömetriä.
”Tämä on jo kolmas Moskovan länsipuolisille lähialueille toteutettava YIT:n kohde. Nyt aloitetun hankkeen lähellä sijaitseva YIT:n toinen kohde, Gorki-10, on ollut myyntimenestys, ja uskomme, että myös uuden hankkeen kysyntä tulee olemaan kiitettävällä tasolla. Täällä yhdistyvät kaikki taajama-asumisen parhaat puolet. Taajaman läpi kulkevaa Rublevo-Uspenskojen valtatietä ympäröivät alueet muodostavat puhtaan elinympäristön erinomaisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa”, kertoo YIT CityStroin pääjohtaja Viktor Luha.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnisti 15 miljoonan kerrostalohankkeen Moskovan ympäristössä”

Vastaa