Betset toimittaa betonielementtejä Tuurin kyläkaupan laajennukseen

Betonituotteiden valmistaja Betset Oy toimittaa Tuurin kyläkaupan laajennukseen valmiiksi pinnoitettuja julkisivuelementtejä, ontelolaattoja sekä betonirunkoa. Elementit valmistetaan Betsetin Kyyjärven tehtaalla. Toimituksen arvo on kokonaisuudessaan yli kaksi miljoonaa euroa.

Tuurin kauppakeskuksen laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Kuva on vanhasta osasta, jossa sijaitsee muun muassa hotelli.

Kauppakeskuksen laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Myös toimitukset Tuuriin ovat jo alkaneet, ja ne kestävät koko kesän. Tilaus sisältää kuormiksi muutettuna yhteensä noin 250 rekkakuormaa.

Uuden laajennuksen pinta-ala on 4400 neliötä. Pääurakoitsijana toimii alavutelainen Onnela. Pääsuunnittelijana on Pohjanmaan Mestari-insinöörit Oy.

Edellinen laajennus valmistui keväällä

”Kauppa on meille merkittävä, varsinkin näin hiljaisena aikana, kun runkoa ei oikein paljon mene. Hyvä näin”, Betset Oy:n toimitusjohtaja Hannu Löytönen toteaa.

Löytösen mukaan Tuuri on myös hieno esimerkki siitä, että betonirakentamisen ei tarvitse olla harmaata. Betsetin julkisivuelementit mahdollistavat värien ja monipuolisten yksityiskohtien käytön.

”Valitsimme Betsetin, koska he pystyivät tarjoamaan meille julkisivuelementit asennettuina ja valmiiksi pinnoitettuina”, Veljekset Keskisen toimitusjohtaja Vesa Keskinen kertoo.

Edellisen myymälälaajennuksen työt aloitettiin viime vuoden alkupuolella. Myös sen pinta-ala oli 4400 neliötä. Laajennusosan avajaiset pidettiin huhtikuussa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Betset toimittaa betonielementtejä Tuurin kyläkaupan laajennukseen”

Vastaa