Tampellan vanha pellavatehdas Tampereen ydinkeskustassa suunnitellaan remonttia, jolla tilat muutettaisiin toimistotiloiksi. Tammerkosken rannalla sijaitsevan vuonna 1857 valmistuneen kiinteistön omistaa Sandvikin eläkesäätiö, ja hankkeen toteutuksesta vastaa Hartela Oy. Rakennusyhtiön arvion mukaan hankkeen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Asiasta kertoi Aamulehti.

Aamulehti: Tampellan vanhaan pellavatehtaaseen kaavaillaan toimistoja Tampereella

Tampellan vanha pellavatehdas Tampereen ydinkeskustassa suunnitellaan remonttia, jolla tilat muutettaisiin toimistotiloiksi. Tammerkosken rannalla sijaitsevan vuonna 1857 valmistuneen kiinteistön omistaa Sandvikin eläkesäätiö, ja hankkeen toteutuksesta vastaa Hartela Oy. Rakennusyhtiön arvion mukaan hankkeen arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Asiasta kertoi Aamulehti.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Vanha tehdasrakennus on ollut tyhjillään jo vuosia. Vielä viime vuonna rakennukseen puuhattiin asemakaavan muutosta, jolla se olisi muutettu asunnoiksi. Hartelan aluejohtaja Tom Ollin mukaan kaavoitus asunnoiksi ei ole kuitenkaan edennyt suotuisasti. Nykyinen kaava mahdollistaa toimistokäytön.

Hartelan toimitusjohtaja Hanna Kolehmaisen mukaan myöskään toimistohankkeen toteutuminen ei ole vielä täysin varmaa. Rakennusyhtiö julkisti 28. elokuuta tiloista kiinnostuneiden vuokralaisten nimiä. Kolehmaisen mukaan kyseiset vuokralaiset täyttäisivät tiloista arviolta 25–30 prosenttia. Tiloihin pitäisi saada noin 50 prosentin täyttöaste.

www.aamulehti.fi

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aamulehti: Tampellan vanhaan pellavatehtaaseen kaavaillaan toimistoja Tampereella”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi