Cramo vahvistaa asemaansa Lounais-Ruotsissa ostamalla Kalmarissa ja Nybrossa toimivan BMS Uthyrning i Kalmar AB:n koko osakekannan. BMS on yksi alueen suurimmista kone- ja laitevuokrausyrityksistä. BMS:n muut kuin vuokraukseen liittyvät toiminnot myydään ennen yrityskauppaa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Cramo ostaa konevuokrausyrityksen Lounais-Ruotsissa

Cramo vahvistaa asemaansa Lounais-Ruotsissa ostamalla Kalmarissa ja Nybrossa toimivan BMS Uthyrning i Kalmar AB:n koko osakekannan. BMS on yksi alueen suurimmista kone- ja laitevuokrausyrityksistä. BMS:n muut kuin vuokraukseen liittyvät toiminnot myydään ennen yrityskauppaa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

BMS:n liikevaihto vuonna 2013 oli 10,5 miljoonaa Ruotsin kruunua (noin 1,1 miljoonaa euroa), ja yrityksellä on seitsemän työntekijää. ”Yritysosto sopii täydellisesti Paikallisesti paras -strategiaamme”, toimintojen tulevasta operatiivisesta integroinnista vastaava Cramo Ruotsin aluejohtaja Jonas Ohlson sanoo.

”Kaupan jälkeen muutamme Cramon paikalliset toiminnot samoihin tiloihin BMS:n kanssa. Sitä kautta voimme kasvattaa resurssejamme ja parantaa asiakaspalveluamme, mutta samalla pienentää kustannuksia.”

Cramolle tilaisuus oppia ja laajentua

Cramo Ruotsin toimitusjohtaja Erik Bengtssonin mukaan yrityskaupan suurin etu on, että Cramo voi sen ansiosta parantaa alueen asiakkaille tarjoamansa palvelun tasoa.

”Tiedämme, että Cramon tarjonta on houkutteleva. Mutta tiedämme myös, että BMS:llä on vahva asema tietyissä asiakassegmenteissä, joissa emme ole toistaiseksi olleet niin menestyksekkäitä. Tämä on siis meille molemmille oiva tilaisuus oppia toisiltamme, mistä puolestaan on hyötyä asiakkaillemme.”

BMS:n toimitusjohtaja ja omistaja Per Eriksson on sopinut jäävänsä yrityksen palvelukseen kahden vuoden ajaksi ja ottavansa aktiivisen roolin yritysten integroinnissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo ostaa konevuokrausyrityksen Lounais-Ruotsissa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi