Kokeile kuukausi maksutta

Espooseen jo kolmas Elä ja Asu -seniorikeskus

Tapiolan Tuuliniityn eteläosaan suunnitellaan 170 asunnon ja palvelutilojen seniorikeskus. Kohteen rakentaminen alkaa aikaisintaan vuonna 2019.

Tapiolan Tuuliniityn eteläosaan suunnitellaan 170 asunnon ja palvelutilojen seniorikeskus. Kohteen rakentaminen alkaa aikaisintaan vuonna 2019.

Hanke liittyy Tapiolan keskuksen perusteelliseen uudistamiseen metron tulon myötä. Nykyisen Tapiolan keskustassa sijaitseva palvelukeskusrakennus on tarkoitus purkaa uuden tehokkaamman rakentamisen tieltä. Uuteen seniorikeskukseen sijoitetaan korvaavat palvelutilat.

Seniorikeskuksen välittömässä läheisyydessä on laaja puistoalue ja tenniskeskus, jonka vuokrakausi kaupungin kanssa päättyy vuonna 2019. Suunniteltu seniorikeskus sijoittuu tenniskeskuksen eteläosaan, mutta ei edellytä varsinaisen tenniskeskuksen purkamista. Vain ulkokenttien määrä vähentynee.

Espoon ensimmäinen Elä ja Asu -seniorikeskus valmistui Kauklahteen vuonna 2012. Seuraava on parhaillaan vireillä Leppävaaraan ja valmistuu vuonna 2016.

Elä ja Asu Oy on Espoon kaupungin omistama yleishyödyllinen yhtiö. Se rakennuttaa ja hankkii omistukseensa aravalaissa, korkotukilaissa sekä muissa asuntolainsäädäntöön sisältyvissä säädöksissä tarkoitetuin tavoin vuokra-asuntoja sekä vuokraa niitä sosiaalisin perustein ja kohtuullisin kustannuksin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espooseen jo kolmas Elä ja Asu -seniorikeskus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat